Beste podcasts in het lager onderwijs

Vandaag de dag zijn podcasts erg in trek en worden door velen gehoord. Ieder individu kan dan ook een podcasts starten en zelf luisteraars vergaren, zoals een radiostation. steeds vaker podcasts. Dat kunnen podcasts zijn van docenten of andere deskundigen uit het landschap, dan weer zijn het kinderen die een podcast in elkaar hebben gezet. als ouder of opvoeder niet missen? Er is van alles terug te vinden en het is maar net wat je wil volgen, over lesgeven, opvoeding of meer humor? Hoe dan ook, deze podcast in groep 4, vanwege het feit dat deze podcast gaat over alles wat je als ouder in groep 4 wil weten.

Lees meer »

Groep 4 website

Ben jij ouder van een kind dat in groep 4 zit? Dan is er een heleboel info waar je misschien je vraagtekens bij plaatst. Want hoe gaat het met vakken als taal, schrijven en rekenen en hoe werkt de emotionele ontwikkeling van kinderen? Hoe zit het precies met toetsen, waaronder Cito-toetsen van groep 4? Het zijn vragen die opvoeders met een kind in groep 4 zich zullen stellen. Groep 4 Website geeft antwoord op een heleboel vragen en dient als handleiding voor ouders met kinderen die in groep 4 zitten. Bezoek groep 4 website door hier te klikken.

Lees meer »

De 5 belangrijkste voordelen van voorlezen

Misschien ben jij ook wel een ouder die je kind voorleest, bijvoorbeeld voor het slapengaan of gewoon overdag. Dat is niet alleen leuk en gezellig, maar ook erg belangrijk en goed voor zijn/ haar ontwikkeling. Lees je je kind nog niet voor, dan vertellen we je graag waarom je dat vanaf nu wel gaat doen! De bekendste voordelen van het samen voorlezen zetten we voor je op een rij. De taalontwikkeling van je kind wordt een stuk beter door het voorlezen, want de opbouw van taal wordt door voorlezen duidelijker en breidt zijn/ haar woordenschat verder uit. 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb